ru en pl uk de fr tr ar eo zh-tw az af be bg bs bn zh-cn ca cs ceb sq hy da eu hr et nl fi tl ka gl el ht ha iw lv ga it is la jw lt id ig hu mt ms ko mi no mg hmn pt ja ro st sr kk ne pa si my so es su sv fa km uz cy yo zu vi lo ur tg mk mn yi gu hi kn ml mr ta te th
KRASOTKA
<<     1   2   3   4     >>  


kasehatan Food
Baktériologi - élmu nu ngulik pangaruh faktor lingkungan beda dina aktivitas manusa.

Kumaha ngagungkeun Lebaran?
Di nagara urang keur kajadian ieu, loba kénéh curiga, teu ngarti, kunaon urang ngagungkeun Lebaran?

Chlamydia nalika kakandungan - konsékuansi
Lamun organ séks bikang nu kapangaruhan ku chlamydia, meunang hamil teh teu gampang.

Pharyngitis di Anak - Treatment
Dina kasus diagnosis of "tikoro" (peradangan deui tikoro) dina Orok, treatment dirumuskeun cukup sparing alatan kanyataan yén anak cukup leutik keur kaperluan ubar leuwih serius.

ngaronjat sél getih beureum
The getih ti ramo diurus sering pisan.

Jangjang di adonan
jangjang hayam teu mungkin keur mess up, tapi sababaraha masih ngatur.

Kembang keur Ibu
Ibu - jalmi pangdeukeutna jeung asli di bumi.




1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana