ru en pl uk de fr tr ar eo zh-tw az af be bg bs bn zh-cn ca cs ceb sq hy da eu hr et nl fi tl ka gl el ht ha iw lv ga it is la jw lt id ig hu mt ms ko mi no mg hmn pt ja ro st sr kk ne pa si my so es su sv fa km uz cy yo zu vi lo ur tg mk mn yi gu hi kn ml mr ta te th
KRASOTKA
<<     1   2   3   4     >>  


Phlox - Nyiapkeun keur usum
multicolor caang happy sadaya phlox usum panas.

Astragalus - sipat ubar
tutuwuhan herbaceous ti kulawarga legume - Astragalus loba sipat ubar.

ngurangan mukosa dina wanoja
From umur 9-10 taun, katresna dimimitian pubertas.

retinopathy diabetik
Diabetes - salah sahiji kasakit serius nu tumuwuh salaku hasil kurangna produksi hormon insulin.

Bentuk biwir jeung karakter
Inget Srikandi hiji karya sastra kawentar, anu nangtukeun karakter manusa ku Ceuli nya?

Fertilizing anggur
Pikeun panén buah anggur salametan ngeunah keur anjeun, tutuwuhan kudu bener jeung dina waktu ka eupan.

basa White di Orok
Pas aya anak di imah, jeung éta settles jeung perhatian pikeun kaséhatan sarta well-mahluk.



1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana