ru en pl uk de fr tr ar eo zh-tw az af be bg bs bn zh-cn ca cs ceb sq hy da eu hr et nl fi tl ka gl el ht ha iw lv ga it is la jw lt id ig hu mt ms ko mi no mg hmn pt ja ro st sr kk ne pa si my so es su sv fa km uz cy yo zu vi lo ur tg mk mn yi gu hi kn ml mr ta te th
KRASOTKA
1   2     >>  
Category ubar  

salad jeung calamari sarta nanas
Tanpa salad a teu ngalakukeun nu mana wae nu hiji hidangan.

masker tina peterseli nu
Ieu mindeng kajadian nu pangbasajanna hartina sadia ngabantu ngajaga kaendahan jeung budak ngora.

Derajat frostbite
Frostbite - nyaéta ruksakna jaringan awak dina pangaruh suhu saeutik.

Kumaha Pekingese hirup?
Sedengkeun Pekingese asalna dijieun hirup di apartemen mewah of Kaisar, maranéhanana bisa ayeuna ditempo dina loba apartemen jeung imah warga biasa.

detachment retinal
Dina hiji choroid panon manusa sehat sarta bolong ngawengku panon numbu raket.

Jukut goutweed
Tutuwuhan digambarkeun bener ubar universal.

candidiasis Vulvovaginal
candidiasis Vulvovaginal (atawa "sariawan basajan) - mangrupa salah sahiji golongan diagnoses nu awewe mindeng nempatkeun diri sorangan, nyoba nunda nganjang ka dokter The dana anu dipilih ti arsenal kecap tina sungut, nu ngalaman hiji atawa metoda sejen dibagi kana dua kubu.



1   2      >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana