ru en pl uk de fr tr ar eo zh-tw az af be bg bs bn zh-cn ca cs ceb sq hy da eu hr et nl fi tl ka gl el ht ha iw lv ga it is la jw lt id ig hu mt ms ko mi no mg hmn pt ja ro st sr kk ne pa si my so es su sv fa km uz cy yo zu vi lo ur tg mk mn yi gu hi kn ml mr ta te th
KRASOTKA
<<     1   2   3   4     >>  


Autumn outerwear kanggo wanita
Ing tiba ngirim miwiti warmed lan kanca becik kanggo Autumn iki bakal outerwear kanggo wanita.

ultrasonik ngandhut
Salah siji saka cara sing paling populer lan èfèktif saka Nyegah lan diagnosa prenatal dina iki ultrasonik.

scrapbooking Album
Scrapbooking secara harfiah tegese album riasan clippings saka buku lan majalah.

Slides kanggo urip
Ing kamar urip iku salah siji sing paling penting kamar ing omah sing bisa nindakake macem-macem fungsi: kanggo nampa lan mulyo diselehake tamu, ngawula minangka kamar turu utawa ruang kanggo penghuni apartemen dadi kamar panedhaan utawa mini-bioskop.

Climacteric sindrom - Gejala
Menopause - proses psikologi kang ditondoi dening dipatèni fungsi ovarium lan, Akibate, tingkat mindah saka jinis hormon wadon (utamané estrogen) ing awak.

photo ing lapangan gandum
Kothak telas eared gandum, kang durung siap kanggo harvest mangkono latar mburi, kang bisa tumindak minangka logat padhang ing gambar, nalika ora obscuring model dhewe.

cukuran Italian
mowing Italia utawa, minangka uga disebut, "Aurora" ora ilang popularitas wiwit `80s, minangka padha karo sing padha kanggo wanita kang wus diwasa wae.



1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe