ru en pl uk de fr tr ar eo zh-tw az af be bg bs bn zh-cn ca cs ceb sq hy da eu hr et nl fi tl ka gl el ht ha iw lv ga it is la jw lt id ig hu mt ms ko mi no mg hmn pt ja ro st sr kk ne pa si my so es su sv fa km uz cy yo zu vi lo ur tg mk mn yi gu hi kn ml mr ta te th
KRASOTKA
1   2     >>  
Kategori Crafts  

Apa gejala meteng ectopic?
Yen meteng ectopic endhog fertilized attaches kanggo endometrium sing ora, nanging kanggo awak liyane - tabung fallopian, cervix utawa ovaries.

vulva Wanita
Konsep umum saka "vulva wanita" disebut organ wadon urogenital external.

lapangan Informasi
Téori kolom informasi ing beda kaping ing jeneng beda muncul ing tulisan kang macem-macem sarjana.

etiket
wong iku tansah ing masyarakat, lan gawe katut komunikasi pancet.

Carane nglintoni lawang kulkas?
paling umum nangani lawang kulkas dumunung ing sisih tengen.

Kaleidoscope karo tangan sing
Kaleidoscope - dolanan gedhe!

lactostasis nyusoni
Kanthi lactostasis nyusoni ngadhepi dening akeh para ibu.



1   2      >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe