ru en pl uk de fr tr ar eo zh-tw az af be bg bs bn zh-cn ca cs ceb sq hy da eu hr et nl fi tl ka gl el ht ha iw lv ga it is la jw lt id ig hu mt ms ko mi no mg hmn pt ja ro st sr kk ne pa si my so es su sv fa km uz cy yo zu vi lo ur tg mk mn yi gu hi kn ml mr ta te th
KRASOTKA
1   2     >>  
Kategori senam  

Sociometry kanggo mahasiswa
Sociometry - test sosial-psikologis, ngarahke ing nentokake sesambetan ing klompok wong: apa simpati ing klompok, sing favorit universal, lan sing liwat .

ulang tahun Gift adhine kang
Mbokmenawa wong-wong sing paling cedhak ing donya, kajaba kanggo tuwane - iku sadulur.

gaya Street
Konsep "gaya street" muncul bubar.

Bags Majeng ring anak alit
stalkers - wong sing nglampahi akeh wektu njaba kutha lan barang damelanipun manungsa sing kerep dibukak kanggo njaluk dijupuk saka adrenaline, lan kepuasan estetis.

Lan ambu ora enak karu saka tempek
Saben wong wis mambu dhewe lan sing nggoleki, nanging nalika "roso" wis dadi njaga karu.

Ing bruises ing sikil kanggo ana alesan
tentrem sore panas, nalika kabeh karya wis rampung, bojo lan anak sing panganan, lan pungkasanipun bisa santai ing bench ing papan kanggo dolanan lungguh gaggle ibu lan grandmothers nonton turunane fun fuss sing.

Soothing Jamu kanggo anak
perawatan Gift wis praktek sak donya akeh abad.




1   2      >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe